Image

Calendarul de Business 15 – 21 mai 2017

A treia săptămână la lunii mai vine cu multe evenimente care să bucure antreprenorii și să le ofere un moment de inspirație și respiro. Dacă sunteți pasionați de știință și data, atunci Tekwill are grijă să vă aducă ultimele informații din domeniu. Pentru producătorii de învălțăminte, ZIPhouse aduce un seminar privind dezvoltarea colecțiilor de încălțăminte. Momente de recreere și inspirație vor fi oferite de Noaptea Muzeelor. Dar să le luăm pe rând.

#1. Data Science May Meetup

data

Tekwill vă invită marți, 16 mai, la cel de-al 3-lea meetup Moldova Data Science Learing Circle. În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări și discuții tehnice, iar doritorii își vor putea împărtăși experiența în domeniul Data Science.

Speakerul acestei ediții este Iulian Gulea cu tema: „How I got the 5th best score in a global competition on AnalyticsVidhya” în care va prezenta proiectul Machine Learning de la început până la capăt. Doritorii de a participa o pot face completând Formularul de înregistrare: goo.gl/forms/3VIKg05rfHiWzy693

#2. Seminar_Structurarea colecțiilor de modele de încălțăminte

incaltaminte

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” al Universităţii Tehnice a Moldovei invită companiile și profesioniștii din industria modei la Seminarul „Dezvoltarea produselor competitive prin structurarea colecțiilor de modele orientate spre client”, ce va avea loc Vineri, 19 mai 2017, cu începere de la ora 13:00 până la 18:00.

Seminarul va fi susținut de Aura Mihai (România) expert internațional în producerea încălțămintei. Scopul seminarului constă în abordarea sistemică în proiectarea colecțiilor industriale de modele de încălțăminte, diseminarea experienței în utilizarea eficientă a acestor tehnici pentru optimizarea procesului de pregătire a fabricației la etapa lansării noilor modele și diversificarea sortimentului de produse în cadrul întreprinderii industriale.

#3. Noaptea Europeană a Muzeelor

cms-image-000016943

Mii de muzee şi instituţii culturale din 30 de ţări europene își aprind luminile. Milioane de europeni sărbătoresc cultura ieșind pe străzi în aceeași noapte, însoțiți de prieteni și familii.

Noaptea Europeană a Muzeelor va avea loc în acest an, sâmbătă 20 mai. Programul cultural european Noaptea Muzeelor 2017 este o nouă invitaţie, adresată publicului chişinăuian de toate vârstele, de a (re)descoperi muzeele într-un mod inedit, atractiv și interactiv.

BONUS:

  1. Ai o idee de afacere cleantech? Aplică la ClimateLaunchpad!

climate

Dacă ai o idee de afaceri în domeniul tehnologiilor ecologice cu potențial de comercializare la scală regională și chiar globală, știi bine engleza și vrei să ai parte de suport pentru ați dezvolta ideea într-un start-up din partea unor traineri cu experiență vastă în antreprenoriat, atunci această competiție este cu siguranță pentru tine.

La ClimateLaunchpad vei avea parte de 2 zile de Business Boot Camp și 6 sesiuni intensive de Coaching dedicate pregătirii tale pentru Finala Națională, livrate de traineri locali și internaționali. Participarea la Climate Launchpad este gratuită, iar înscrierea simplă – http://climatelaunchpad.org/application-form/ Termenul limită pentru înscrieri este 21 mai.

2. FSEA – Business over Beers

18425262_1116937661785589_2813098344460566704_n

Alianța Întreprinderilor Străine Mici din Republica Moldova crede că afacerile mici pot deveni mai puternice, doar unindu-se. Unul dintre evenimentele care aduc aceste companii împreună este  „Business Over Beers” , care permite să cunoști persoane noi, să identifici parteneri de dezvoltare și să interacționezi cu alți membri ai comunității.

Evenimentul va avea loc joi, 18 mai, ora 6.30, în cadrul Smokehouse: BBQ, Beer, Community.

Mai multe evenimente ale acestei săptămâni găsiți pe pagina GEN Moldova la Rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână plină de descoperiri frumoase vă urează echipa GEN Moldova

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s