Image

Calendarul de Business 22 – 28 mai 2017

Lăsăm în urmă încă o săptămână și începem în forță cu alta. Pentru ca să le reușim pe toate e bine să programăm AGENDA de la început de săptămână. GEN Moldova vine în ajutor și vă aduce în fiecare luni dimineața Rubrica: Top 3 Evenimente ale săptămânii.

Design Your Smart Business

ZIP_Training

Pe 27-28 mai, ZIPhouse devine locul de întâlnire a Start-Upurilor Fashion! Design Your Smart BusinessDesign Your Smart Business este prima tabără de antreprenoriat pentru start-upurile fashion, organizate de ZIPhouse în cadrul Fashion Accelerator Program.

Evenimentul de două zile aduce într-un program intensiv de training, în cadrul căruia vei afla de la speakeri cu experiență cum să-ți dezvolți afacerea la început de drum și care sunt principiile de gestiune a unei afaceri fashion, vei învăța despre managementul resurselor umane, planificare financiară și fiscală, import/export, precum și vei avea posibilitatea de a interacționa cu trainerii invitați pentru a afla mai multe sfaturi utile și concrete.
Pentru înregistrarea prealabilă accesaţi acest link https://goo.gl/forms/5v7etJxhBue5MAM82

Chișinău Mini Maker Faire

MakerFais

Maker Faire este cel mai mare festival cu profil tehnologic organizat la nivel internațional. Aici, creatorii și inovatorii își prezintă creațiile și împărtășesc cele învățate din propria experiență. Scopul acestui eveniment este de a informa, conecta și extinde comunitatea de entuziaști în tehnologie, creatori și inovatori.

Chișinău Mini Maker Faire va aduce la Tekwill circa 60 de Makeri și Speakeri din Moldova, România și Ucraina care vor prezenta publicului cele mai captivante proiecte și prezentări ce merită toată admirația.  Fii pregătit pentru ateliere de programare pe microcontrolere, crafting a ulciorașelor din lut, masterclass pe creații din piele, workshop de 3D printing și multe altele. Evenimentul va avea loc pe 28 mai de la 10:00 la 18:00 pe str. Studenților 9/11.

Moldova YouthSpeak Forum

Youth

YouthSpeak Forum este o mișcare globală organizată anual în peste 120 de țări, în Moldova fiind la a doua ediție.

Moldova YouthSpeak Forum își propune să creeze conexiunea dintre persoane din domenii și generații diferite, care vor discuta asupra celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă setate de Organizația Națiunilor Unite în anul 2015. Astfel, dacă ești tânăr și vrei să Fii Vocea Generației Tale, te invităm cu mare drag pe 27 mai, începând cu ora 9:00, pe strada Studenților 9/11 .  Subiectul principal al evenimentului din acest an este „Educația de Calitate în Moldova”. YouthSpeak Forum va întruni peste 15 speakeri.

Mai multe evenimente găsiți pe pagina GEN Moldova, la rubirica CALENDAR sau accesând linkul:  http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s