Image

Calendarul de Business 29 mai 2017 – 4 iunie 2017

Se scurg ultimele zile din mai, încheind un nou anotimp al anului și făcând loc perioadei toride și îmbelșugate. Un lucru nu se schimbă, evenimentele de business nu se opresc. GEN Moldova recomandă Top 3 Evenimente de business ale ultimei săptămâni din mai pe care să nu le ratați.

MON TALK // Victoria Ungureanu

MoonTalk

Fie că ești antreprenor fashion, freelancer, manager, tânăr designer vestimentar sau student te invităm luni, 29 mai la o nouă ediție „MON TALKMON TALK” cu Victoria Ungureanu. Început planificat ora 13:00, locația Q Bar (str. 31 august 1989, 93 A).

Un eveniment organizat pentru a inspira și încuraja specialiștii și viitorii profesioniști din domeniul industriei ușoare și modei prin dezvoltare personală cu invitați speciali din afara industriei pentru a face transferul de bune practici din diverse sectoare.

Relațiile Primăriei Chișinău cu Mediul de Afaceri

primarie

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează cea de a patra audiere publică pe subiectul îmbunătățirii mediului de afaceri și a taxelor locale din municipiul Chișinău. În cadrul evenimentului se va discuta propunerea de îmbunătățire a relațiilor Primăriei Chișinău cu unitățile comerciale și prestări servicii în procesul de înregistrare a Notificării de inițiere a activității comerciale.

Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați marți, 30 mai 2017, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Chișinău, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt 83. Audierea publică se va desfășura în intervalul de timp 10:00-12:00.

Бизнес Процессы / KPI – Procesele de Business/KPI

Vasilisa_Smirnova

Vasilisa Smirnova, antreprenor, Business Developer, trainer în cadrul КМБ va oferi detalii despre procesele de business în cadrul trainingului „Sunt Director!”. Organizatorii anunță că în cadrul trainingului vor fi abordate subiectele: despre procesele de business altfel decât găsești în cărțile de specialitate, procese efective vs realitatea dură; stabilirea priorităților –  care focar necesită stins primul ș.a.
Doritorii de a participa se pot înregistra goo.gl/5EesYY 

BONUS

StarNet vrea să te descopere!

StarNet4

StarNet, primul operator privat de comunicații electronice din Moldova, te invită la un friendly meeting, discuţii deschise cu CEO ai Concernului și business games. În cadrul evenimentului veți putea afla de la de profesioniștii IT cum transformi pasiunea ta din acest domeniu într-o carieră la care visezi.

Evenimentul va avea loc miercuri, 31 mai 2017, ora: 12.00, Parcul IT StarNet, str. Columna 170.

Conferința Business Drive în Ungheni

Ungheni

Vrei să faci afaceri cu pasiune? Vino la Conferința Business Drive din Ungheni și descoperă care este sursa ta de energie, cum să-ți administrezi eficient timpul și să-ți creezi o echipă de vis!

Dacă ești antreprenor sau ai o pasiune care poate crește într-o afacere, te așteptăm la Conferința Business Drive pe 4 iunie, ora 13:00, la Zona Economică Liberă din Ungheni, str. Ion Creangă, 4. Te poți înregistra aici: http://businessdrive.jci.md/, iar locul ți-l asiguri prin procurarea unui bilet: http://bit.ly/2qfKBO7

Mai multe evenimente găsiți pe pagina oficială GEN Moldova, la Rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână plină de rezultate frumoase vă urează GEN Moldova.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s