Image

START ÎNSCRIERILOR la Cupa Businessului Creativ Moldova!

GEN Moldova lansează provocarea de a aduna antreprenorii sau ideile de afaceri creative pentru a participa la cea mai inovativă competiție: Cupa Businessului Creativ (CBC).

Obiectivul de bază al CBC este susținerea și încurajarea antreprenoriatului creativ autohton pentru a identifica ideile de afaceri replicabile la nivel global. Prin participarea la concurs, antreprenorii urmează să-și crească capacitatea de a întemeia sau dezvolta cu succes o companie bazată pe competenţele lor creative.

Lansăm invitația pentru toți antreprenorii din Republica Moldova, care dezvoltă afaceri în design interior și vestimentar, arhitectură, film și radio, artă și meșteșuguri, radio și TV, parcuri de distracții, gastronomie, activități de agrement, precum și din alte domenii care implică idei creative sau au o abordare creativă a ideii de afacere să se înscrie la Cupa Businesului Creativ.

Criteriile de eligibilitate:
• Creativitate. Competențele creative sunt cruciale pentru ca conceptul de business să aibă succes.
• Potențial de comercializare a produselor/serviciilor. Conceptul de business trebuie să aibă un mare potențial de piață.
Cine poate să participe?
• Întreprinzătorii individuali;
• Conducătorii/reprezentanții unei companii;
• Autorul unui proiect creativ de business fără statut juridic (doar în cazul în care, până la 1 august 2016 are loc înregistrarea în calitate de persoană juridică).

Afacerea trebuie să se realizeze pe teritoriul Republicii Moldova și să facă parte din domeniul creativ. Ideea de afacere se va prezenta în limba engleză de către autor sau o persoană din echipă.

Doritorii de a participa la CBC trebuie să completeze Formularul
de Participare de pe site-ul:

https://beta.younoodle.com/competition/creative_business_cup_moldova_2017 

până pe 7 iunie 2016, ora 23.59.

Informații suplimentare pot fi solicitate la e-mail-ul: genmoldova@gmail.com.

Cupa Businessului Creativ este la a patra ediție în Republica Moldova, pentru prima dată fiind organizat în iunie 2014. Concursul se desfășoară în două etape: națională, selectarea campionilor, și internațională, participarea la finala din noiembrie din Danemarca.

Din 2015, etapa națională se desfășoară în cadrul Galei Antreprenoriatului Creativ (GALA), primul show de business din Republica Moldova, care pe lângă pitchurile concurenților, participanții, concurenții și juriul au avut parte de momente artistice, prezentate de artiști locali.

Și în acest an, finala va avea loc în cadrul GALEI, care va avea loc pe 7 iulie 2016.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s