Image

Calendarul de Business 19 – 25 iunie 2017

Chiar dacă e vacanță, Evenimentele de Business nu-și iau liber și continuă să ademenească persoanele cu inițiativă să se implice și să participe. Rubrica: Top 3 Evenimente de Business ale săptămânii vine să vă ajute să selectați domeniul de interes și să nu omiteți nimic. Fie că este un festival/(slash) conferință internațională în frumosul oraș Barcelona, fie un eveniment de networking care va permite cunoașterea altor colegi din domeniul de activitate, fie că vorbim de o sâmbătă lucrativă și implicată într-un curs de de Business Plan, evenimentele acestei săptămâni nu te vor lăsa să lenevești în casă.

Pentru început tragem cu ochiul la colegii noștri din Barcelona și evenimentul lor:

I Am Tomorrow

IAmtomorrow

I am Tomorrow este un festival interactiv și o Conferință care aduce împreună mai multe femei din tech, business, arte, sport, cercetare, politică și altele. În cadrul evenimentului vor participa 30+ speakeri din peste 20 de state din diferite domenii de activitate. Din Republica Moldova, în calitate de speaker va fi prezentă Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova, care va avea un speach în fața a peste 400 de participanți.

Evenimentul va avea loc în Spania, orașul Barcelona, pe  22 iunie și este prima ediție a festivalului care va celebra femeile și va lansa modele de colaborare, conexiune și studiere.

Cum elaborăm un Business Plan

BP

Ești antreprenor sau manager de companie? Vrei să-ți dezvolți afacerea sau să obțiii o finanțare? Vioser te invită la un Curs, de la care ieși cu Business Planul gata făcut!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 Iunie, între orele 10:00 – 18:00, la adresa: bulevardul Ştefan cel Mare 134, etajul 4, sala de conferințe. Pentru înscriere, completați formularul: goo.gl/hK798v

Fashion Startups Meetup

FSL#

ZIPhouse invită  la o nouă ediție Fashion Startups Meetup. Evenimentul va avea loc marți, 20 iunie, ora 18:00 la Embargo Wine și își dorește să fie un meetup de networking pentru start-upurile fashion și cei interesați în lansarea propriului proiect în domeniul modei.

Intrarea la acest eveniment este liberă. Se achită doar consumația.  Pentru participare, te rugăm să completezi acest formular: https://goo.gl/forms/rKpZE8FSlUQk81p23

BONUS

 

Coding Challenge Event

Coding

Mixbook invită toți programatorii să participe la evenimentul anual de coding: Coding Challenge Event și să se confrunte cu challenge-uri captivante, care implică scriere de cod. Challenge-urile pot fi rezolvate în orice limbaj de programare, inclus în regulamentul evenimentului. Câștigători vor fi acei programatori care vor rezolva un număr cât mai mare de probleme, în timpul cel mai scurt și printr-o metodă cât mai corectă, elegantă sau interesantă.

Students Fashion Show

FashionShow

Universitatea Tehnică a Moldovei invită toți pasionați de industria fashion, profesioniști din domeniu și cei care aspiră de a deveni un specialist competent în design vestimentar să participe la evenimentul „Students Fashion Show – 2017”.  Scopul evenimentului – promovarea tinerilor designeri vestimentari, absolvenți ai UTM, promoția – 2017, oferirea posibilității mediului de afaceri să selecteze specialiști pentru încadrarea în câmpul muncii.

Pentru că nu toate evenimentele le putem include în această Rubrică, vă invităm să descoperiți alte activități interesante găsiți pe site-ul GEN Moldova, la rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână așa cum vă doriți, vă urează echipa GEN Moldova.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s