Image

Calendarul de Business: 26 iunie – 2 iulie 2017

Pășim în ultimele zile ale lunii iunie și facem loc pentru Iulie sau luna lui Cuptor, cum i se zice în popor. În săptămâna aceasta ne așteaptă evenimente multe și interesante: tabere de vară cu specific tehnologic, competiții pentru fotografii din fashion, traininguri pentru antreprenori și la finele săptămânii vom celebra prietenia!

Game Design Summer Camp

Tekwill

Tekwill Academy Kids lansează etapata a doua programului de vară – Game Design Summer Camp, destinat copiilor cu vârsta 10-13 ani, cu tematica Game of Codes. Timp de 2 săptămâni, în perioada 1-15 iulie 2017, participanții vor învăța să creeze personaje și să le dea viață prin jocurile care le vom programa în baza platfomei Scratch, avansând în elemente de grafică.

DOritorii de a participa la tabăra de vară pot să se înregistreze pe:https://tekwillacademykids.typeform.com/to/kQATUy

ZIP Fashion Photography Contest

Photography

ZIPhouse lansează invitația fotografilor din fashin să participe la prima ediție a concursului „ZIP Fashion Photography Contest 2017“!

Competiția este bazată pe o provocare pentru artiștii în fotografie care sunt specializați în fotografia fashion sau pentru cei care îşi propun să se specializeze în acest domeniu. Provocarea în sine este delimitată printr-o sarcină de a face două fotografii (1 indoor si 1 outdoor) pentru un brand local sau designer într-o perioadă scurtă de timp, de doar 2 zile.
Concursul se va desfășura în perioada 30 iunie – 3 iulie 2017, în cadrul ZIPhouse.

SCRUM Injection

Scrum

Generator Hub organizează o nouă ediție de traininguri Scrum training, împreună cu BrainRain! Cursul va fi condus de unul dintre cei mai buni traineri Bogdan Misura. La finele trainingului, participanții vor primi o Diploma de absolvire.

Organizatorii vă așteapă sâmbătă, 2 iulie, începând cu ora 10.00, în cadrul Generator Hub, bulevardul Ștefan cel Mare 202, Kentford 2.

Alumni Picnic – Star our friendship!

Picnic

În ajun de Ziua Independenței SUA, Asociația pentru Dezvoltare Creativă,  Vă invită să celebrăm prietenia dintre popoarele Republicii Moldova și SUA, sâmbătă, 1 iulie 2017: Alumni Picnic – Star our friendship.

Vă invităm la una din cele mai importante sărbători americane să o petreceţi împreună cu prietenii, colegii şi familia într-o atmosferă caldă, plină de diverse activități, schimb de experiență, gustări şi băuturi.

Acestea sunt Recomandările Săptămânii din partea GEN Moldova. Dacă sunteți în căutarea altor evenimente interesante, accesați site-ul GEN Moldova, a rubrica Calendar sau linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână reușită, vă urează întreaga echipă GEN Moldova.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s