Image

Calendarul de Business: 3 – 9 iulie 2017

Intrăm în cea de-a doua lună de vară, luna lui Cuptor, care astăzi este mai rece ca de obicei. Ne încălzesc evenimentele de business, care se desfășoară în această săptămână în Chișinău. GEN Moldova le-a adunat și vi le aduce proaspete pe tavă.

ZIP Fashion Photography Contest

Photo

ZIPhouse a lansat vineri prima ediție a competiției: „ZIP Fashion Photography Contest” concursul bazată pe o provocare pentru artiștii în fotografie care sunt specializați în fotografia fashion sau pentru cei care îşi propun să se specializeze în acest domeniu. Provocarea în sine este delimitată printr-o sarcină de a face două fotografii (1 indoor si 1 outdoor) pentru un brand local sau designer într-o perioadă scurtă de timp, de doar 2 zile.

IDEA

idea

Generator Hub în parteneriat cu Ynot? Chișinău invită persoanele cu spirit de întreprinzător la evenimentul „ IDEA”, care se va desfășura pe 8 iulie, ora 11.00, în cadrul Generator Hub.

Organizatorii susțin că evenimentul își propune să inspire persoanele cu idei de afacere să facă următorul pas spre materializarea acestora.

Project Management

vioser

Tot sâmbătă, dar începând cu ora 10.00, VIOSER Consulting vă invită la trainingul Project Management  cu Werner Zöller.

Competenţele şi cunoştinţele pe care le obții în cadrul trainingului Project Management: Cum iniţiem Proiecte în cadrul întreprinderii; Metode avansate de Project Management; Gestionarea echipelor; Cum apreciem eficienţa Proiectului, timpul necesar implementării şi costul; Metode de monitorizare a implementării proiectelor; Adaptarea Proiectului în timpul desfăşurării lui; Competenţe personale de negociere, leadership şi luare corectă a deciziilor în mediul de afaceri.

Trainingul va avea loc sâmbătă, 8 iulie, ora 10.00-18.00, bulevardul Ştefan cel Mare 134, etajul 4, sala de conferințe.

BONUS:

Drumul Fructelor 2017. Piersici

fructe

Madein.md organizează o nouă deplasare în cadrul evenimentelor Drumul Fructelor 2017, de data aceasta organizatorii vă invită să gustați din piersici, culese de sine stătător, dar și să achiziționați fructe la prețul de producător.
Participarea este absolut gratuită. Drumul dus/întors va fi asigurat de Madein.md. Doritorii sunt rugați să se încrie aici: https://docs.google.com/forms/d/1FngQFjI7S67JWxgVmMJfJELE_7YG8Oz79L93xz7PQQk/viewform?edit_requested=true,

Pornirea către plantație va avea loc luni, 3 iulie, de pe adresa Alecu Russo 15 ( Nr1).

Smokehouse Triple Birthday Party!

smoke

Încheiem săptămâna pe ritmuri de sărbătoare, împreună cu Smokehouse Triple Birthday Party.  Evenimentul festiv va avea loc sâmbătă, 8 iulie, începând cu ora 18.00, când va fi da startul celebrării a 2 ani de activitate a Smokehouse, 241 de ani de Zi de naștere a Statelor Unite ale Americii și ziua de naștere a unuia dintre fondatori. Organziatorii promit distracție, concursuri interactive, muzică live, bere și tort aniversar.

Mai multe evenimente interesante găsiți pe site-ul GEN Moldova, la rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână frumoasă vă urează Echipa GEN Moldova.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s