Image

Vânătoarea de idei creative

GEN Moldova lansează, la începutul verii, vânătoarea de idei creative, adică identificarea celor mai buni antreprenori din industriile creative, capabili să externalizeze afacerea și să reprezinte Republica Moldova la finala internațională a Cupei Businessului Creativ din Danemarca. „Vânătorii” care au responsabilitatea de a selecta campionii inovativi sunt membrii juriului, persoanele care vin cu expertiză și fac o analiză consistentă a prezentării participanților.

GEN Moldova vine astăzi cu o retrospectivă a juraților care au acceptat ideea de a selecta dintre cele mai bune idei de afacere creative.

Prima ediție din 2014 a adus la masa juraților nume de răsune, precum Vitalie Eșanu, Evisoft, Privesc Eu, Svetlana Munteanu, Agenția pentru Protecția Intelectuală, Viorica Cerbușca, fondatoare NIKA Responsible Business Generation, Eugene Hristev, Trimetrica și mulți alții.

Cea de-a doua ediție a competiției și prima Gală a Antreprenoriatului Creativ  a adus alte nume pe a juraților. Printre aceștia se numără: Doina Nistor, Proiectul de Competitivitate, Sergiu Gălușcă, Unicorn Estate, Geta Rasciuc, Baby Moon, Alina Schițco, expert Comunicare în cadrul Maximum, Viorica Cerbușca și Victor Burunsus, expert independent.

A doua ediție a GALEI a adus alte nume a juriului, care au selectat trei finaliști ce au beneficiat de un program de accelerare oferit de partenerii GEN Moldova: DreamUps. Printre jurați s-au numărat: Dona Școla, Generator Hub, Victoria Novac, EduJoc, primii campioni naționali ai CBC, Andrey Aydov – QSystems Moldova și Grigore Răileanu – Remsis.

După o vară de traininguri, cei trei finaliști și-au cizelat prezentarea, au lucrat cu vocea și cu prezența scenică și au venit fin nou în fața juriului, compus din Matt Rutter, Kingdom Paradigm și Doina Nistor, Proiectul de competitivitatea, pentru a demonstra că merită șansa de a ajunge în Danemarca și a reprezenta Republica Moldova.

O nouă ediție a GALEI se apropie și deja se conturează o nouă echipă de jurați care vor „vâna” campionul dintre participanți. Stați aproape să descoperiți persoanele care vor desemna campionul național al Cupei Businessului Creativ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s