Image

Calendarul de Business: 10 – 16 iulie 2017

Fie că ești interesat de fashion sau te interesează tendințe de dezvoltare a antreprenoriatului la nivel global sau ai dori să preiei experiența de la colegii din România, ori ești pasionat de dezvoltarea sectorului media din Republica Moldova, săptămâna care începe le înglobează pe toate într-o serie de evenimente. GEN Moldova le-a adunat pe toate într-un TOP de evenimente pe care să nu le omiteți în săptămâna care începe.

Innovating for Fashion Camp

zip

La nivel internaţional Industria Fashion se clasează pe a şaptea poziţie după valoarea economică şi se estimează la 2.4 trilioane USD în lume. Care sunt tendinţele pe această piaţă? Care pieţe şi pentru care produse sunt în creştere şi care se estimează de a fi în scădere? În fine, ce ar putea diferenţia un brand din multitudinea celor existente în aceasta industrie?

Inovaţia! Indiferent de toate tipurile de inovaţie – digitalizarea lanţului valoric în fashion reprezintă una din oportunităţile de inovare şi de valorificare a potenţialului creativ. Vrei să cunoşti mai multe? ZIPhouse lansează o nouă ediție a campului, de această dată focusul va fi pe „Innovating for Fashion”. Evenimentul va avea loc pe 13-14 iulie 2017, Centrul ZIPhouse, (Str. Studenților 9/19).

Tekwill Visionary Club

tekwill

Ești de părerea că startup-urile vor reformula viitorul Republicii Moldova? Atunci Tekwill Visionary Club este spațiul special creat pentru tine, precum și pentru alte persoane din Republica Moldova și de la nivel global. Locul își propune să adune împreună vizionari, persoane influente pentru a discuta piața globală și trendurile tehnologice și îndreptarea Republicii Moldova spre această cale. Săptămâna aceasta vizionarul care va împărtăși experiență este Marlon van Dijk – Managing Director at Social E-valuator. Evenimentul va avea loc pe 13 iulie, ora 19.00, în cadrul Tekwill.

Successful Entrepreneur: Bogdan Colceriu, Founder of Trilulilu

dreamups

Dreamups Innovation Campus vă inivtă să-l cunoașteți pe antreprenorul de succes din România Bogdan Colcieru, în carul Startup Grind Chisinau. Bogdan Colceriu cunoaște cum să cosntruiești o afacere de la început este dificil, dar nu imposibil când depui efort, pasiune și timp pentru a dezvolta businessul.

După mai mult de 10 ani de experiență în marketing, Bogdan Colcieru oferă servicii de consultanță pentru mai multe companii în domeniu marketingului. Acesta este co-fondatorul Trilulilu.ro și alte trei companii mari din România. Evenimentul va avea loc pe 13 iulie, ora 18.00, în cadrul Dreamups. 

Hackathon media Puterea a cincea: Cum faci bani din Internet

IJC

Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews desfășoară, în perioada 14-16 iulie 2017, o nouă ediție a Hackathon-ului media – Puterea a cincea. În acest an, participanții vor avea misiunea să elaboreze proiecte și aplicații noi care ar ajuta presa să câștige bani din conținutul online. La eveniment sunt așteptați dezvoltatori IT, programatori, jurnaliști, designeri, bloggeri, activiști civici, etc. Experții invitați și mentorii evenimentului vor ajuta participanții pe parcursul hackathonului să-și dezvolte ideile.

Mai multe evenimente interesante și utile găsiți, ca de obicei, pe site-ul de GEN Moldova, la rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptîmână inspirațională și creativă vă urează Echipa GEN Moldova.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s