Image

GALA Creativă, primul eveniment dedicat industriilor creative

GEN moldova a lansat cea de-a treia ediție a Galei Antreprenoriatului Creativ, evenimentul care celebrează și premiază creativitatea și inovativitatea în antreprenoriat.

GALA „adună” ideile de afacere inovative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, campioni, juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice.

Prin organizarea CBC, GEN Moldova își propune să se consolideze competențele de afaceri ale antreprenorilor din cadrul industriilor creative, să se promoveze antreprenoriatul prin intermediul industriilor creative, precum și a câștigătorilor și modelor de urmat. În cadrul GALEI va fi selectat campionul național, care va câștiga biletul pentru Cupa Businessului Creativ din Danemarca, în valoare de 480 de Euro.

CBC este despre schimbare și responsabilizare, sprijinirea antreprenorilor din întreaga lume!

Achiziționarea de BILETE

Intrarea este cu plată: 50 de lei pentru Membri GEN Moldova și 100 de lei pentru NonMembri. Biletele pot fi achiziționate de pe fest.md: https://www.fest.md/ro/bilete/diverse/creative-gala-2017

Membrii GEN Moldova pot achiziționa biletul de intrare GALĂ de la organizatori.

Evenimentul este organizat cu susținerea partenerului fidel al industriilor creative Agenția de Stat pentru Protecția Intelectuală. Alți parteneri sunt Generator Hub, care oferă spațiul de organizare a evenimentului, Centrul pentru Dezvoltare s-e și Susținere a Antreprenoriatului Inovațional, care se implică activ în organizarea GALEI. Partener media Joblist.md

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s