Image

Calendarul de Business 17 – 23 iulie 2017

O săptămână ne desparte de Gala Creativă, evenimentul de promovare a industriilor creative din Republica Moldova. GEN Moldova a lansat și biletele pentru cei care-și doresc să petreacă o seară plină de inspirație, momente artistice și emoții pozitive după concursul Cupa Businessului Creativ.

Până atunci ne delectăm cu evenimente care ne ajută să ne dezvoltăm și să interacționăm cu persoane interesate de dezvoltarea antreprenoriatului în Republica Moldova, în rubrica obișnuită: Recomandările de Business ale Săptămânii.

Meet Madeline Duva, tech advisor from San Francisco

Dreamups

Dreamups Innovation Campus invită la cea de-a doua ediție de iulie Startup Grind. Invitata de această dată este Madeline Duva, expert cu experiență în domeniul tehnologiei. Evenimentul va avea loc joi, ora 18.00, în cadrul Dreamups.

Ynot?Chisinau Meetup #2

Ynot

Generator Hub vă invită la evenimentul tematic Ynot? Chișinău, care are ca și scop să creeze comunitatea care va aduce împreună persoane creative ca să exploreze detaliile care fac o idee, care să motiveze ceilalți să înceapă cu o simplă idee și cum o comunitate poate să ajute la dezvoltarea reală a unui produs.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 iulie, ora 11.00, în cadrul Generator Hub.

 

Seminar pentru profesionişti

zip

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” al Universităţii Tehnice a Moldovei invită companiile și profesioniștii din industria modei la Seminarul «APROVIZIONAREA ÎN SISTEM DE PRODUCERE CM, CMT ȘI FOB. CALCULUL CANTITĂȚII NECESARE DE MATERII PRIME ŞI ACCESORII», ce va avea loc
Vineri, 14 iulie 2017, cu începere de la ora 13:00 până la 18:00.

Seminarul va fi susținut de Dna Maria Balan (Romania) expert de la compania româno-elvețiană SA „Artifex” or. Focșani, România, ce produce produse vestimentare pentru brandul propriu ACRIS (https://www.akris.ch/eu_en/).

Mai multe evenimente găsiți pe siteul GEN Moldova, la rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s