Image

Calendarul de Business 24 – 30 iulie 2017

Luna iulie nu se dezminte a fi luna lui Cuptor. Temperatura trece de 30 de grade Celsius și încercăm cu toții să ne ascundem de soarele dogorâtor. GEN Moldova vine să vă răcorească cu o nouă porție de evenimente creative, de celebrare, informative, provocatoare, dulci și puțin amare. Așa pentru toate gusturile. Vă invităm să descoperiți Top 3 Recomandări de evenimente + Bonus!

Creative Gala 2017 – #CBC2017Moldova Finals

gala

Se anunță a fi un mijloc de săptămână creativ, cu un eveniment unic în Republica Moldova: Gala Antreprenoriatului Creativ, declarat și primul show de business din Republica Moldova.

GALA „adună” ideile de afacere inovative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, campioni juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice. În cadrul GALEI va fi selectat campionul național, care va câștiga biletul pentru Cupa Businessului Creativ din Danemarca, în valoare de 480 de Euro.
GALA va avea loc în limba română și engleză.

Intrarea este cu plată: 50 de lei pentru Membri GEN Moldova și 100 de lei pentru NonMembri. Biletele pot fi achiziționate pe FEST.MD

Evenimentul

Founder Institute Chisinau Graduation Day

dreamups

Dreamups Innovation Campus vă invit să celebrați împreună succese înregistrate de Clasa Absolventă a Chisinau Summer 2017.

Founder Institute startup accelerator reprezintă un program ambițios și absolvirea acestuia este o realizare semnificativă. În general, mai puțin de 40 % de aplicați sunt acceptați în program și doar 30 % dintre cei acceptați absolvesc programul.

Pe 25 iulie, ora 18.30, adunăm speakerii internaționali din partea Mixbook, mentori, investitori și prieteni pentru a celebra cei cinci absolvenți Chisinau Founder Institute. 

FSEA – Business over Beers

19959216_1163963247083030_2955118254720415345_n

Alianța Întreprinderilor Străine Mici din Republica Moldova crede că afacerile mici pot deveni mai puternice, doar unindu-se. Unul dintre evenimentele care aduc aceste companii împreună este  „Business Over Beers” , care permite să cunoști persoane noi, să identifici parteneri de dezvoltare și să interacționezi cu alți membri ai comunității.

Evenimentul va avea loc joi, 27 iulie, ora 6.30, în cadrul Smokehouse: BBQ, Beer, Community.

BONUS:

 

Falsuri media și instrumente de fact-checking

FNF

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate și Asociația Presei Independente (API) invită jurnaliștii, experții din domeniul media, cercetătorii, bloggerii, reprezentanții societății civile, alte persoane interesate, la atelierul ”Identificarea falsurilor media și instrumente de fact-checking”.

Atelierul va avea loc la 28 iulie, în sala „Blu Lounge” a hotelului Radisson Blu Leogrand, situat pe str. Mitropolit Varlaam 77.

Fashion on Air Webinar

20108484_1730206303673879_1350093710848292266_n

Seria evenimentelor online Fashion on Air continuă, iar tema webinar-ului din această lună este „Selling Online Sustainably”.
Vineri, 28 iulie, de la ora 18.00, invităm toți curioșii și doritorii de a cunoaște domeniul de vânzări online la ZIPhouse, unde ne vom intâlni online cu Anastasia Miron, cofondatoarea platformei GlobeIn – serviciu de abonament lunar, precum și o piață online de produse artizanale de la meseriașii de pe întregul glob.

Degustare de înghețată

plombir

Madein.md îndulcește consumatorii cu deliciul verii, organizând o degustare de înghețată, în stil sovietic. De ce sovietic? Pentru că ne dorim să redescoperim gustul plombirului de cândva.
Ne răcorim și ne reamintim de copilărie, degustând din înghețată autohtonă.

Și pentru că avem mulți fani ai produselor fabricate în Moldova ☺, avem bilete. Prețul unui bilet este de 100 de lei. Ele pot fi cumparate la oficiul Madein.md.

Evenimentul va avea loc acasă la Madein.md. Str. Alecu Russo 15, of. 58. Locuri limitate!

Mai multe evenimente ale acestei săptămâni găsiți pe pagina GEN Moldova la Rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână plină de descoperiri frumoase vă urează echipa GEN Moldova

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s