Image

Trei motive (cel puțin) ca să participi la cea de-a treia ediție a GALEI Creative

Noi cei de la GEN Moldova nu credem în perfecțiune, ci în profesionalism. Cu toate acestea nu putem să nu atragem atenția la faptul că cifra 3 (trei) are o simbolică aparte. Vechii egipteni o asociau cu cosmosul, chinezii au declarat-o a fi cifra perfectă. În religia creștină, 3 are o semnificație foarte puternică.*

Pentru GEN Moldova trei ani de activitate înseamnă reușite și eșecuri, creștere și implicare, dezvoltare și susținere, colaborare și promovare a ideilor inovative și creativ. Și pentru că e celebrare dublă, pe lângă cea aniversară mai avem și cea de-a treia ediție a GALEI Creative, am adunat motivele pentru care să participați la evenimentul din 26 iulie, ora 17.30, într-un TOP 3:

 

  1. Veți avea acces la speakeri motivaționali de la noi și din afară, precum: Lilia Bolocan, director Agenția De Stat pentru Protecția Intelectuală, Tucker Taylor, VicePreședinte Marketing Strategic Mixbook, Veaceslav Cunev, fondator Deeplace, Maxim Galujac, Innovative Architect.
  2. Veți avea posibilitatea unică de a susține curajoșii care au intrat în cursa care le va asigura biletul de intrare la finala internațională a Cupei Businessului Creativ din Danemarca.
  3. Veți uita de grijile cotidiene, la mijloc de săptămână, prin momentele artistice (oferite de Marian Ungur, Free Balance Creative Circus, Anna Ciobanu, TeoDance Studio), sesiunea de networking, degustarea de vinuri (licoarea lui Bachus va fi oferită de Unicorn Estate) și delectarea cu torta aniversară de 3 ani a GEN Moldova.

Evenimentul îl găsiți aici – https://bitly.is/1jiiMw5

Iar biletele aici – http://www.fest.md/ro/evenimente/diverse/creative-gala-2017

Alte detalii despre evenimente le puteti gasi pe pagina de FB sau pe blogul nostruhttp://bit.ly/2ug2lyc

* Semnificaţia cifrei 3. Simbolistica la antici Vechii egipteni asociau cifra 3 cu cosmosul, care era format din trei elemente: cer, pământ şi duat (o zonă intermediară). Chinezii o considerau cifra perfectă, iar savanţii o asociau cu triunghiul sau cu simbolul compasului. Cartea ritualică Li-ji asocia omul cu cifra 3, susţinând că omul este format din trup, spirit şi suflet. De asemenea, există 3 culori primare, din care pot fi obţinute toate celelalte culori: albastru, galben, roşu. Semnificaţia cifrei 3. Simbolistica religioasă Cifra 3 are o semnificaţie foarte puternică în religia creştină. În primul rând este asociată cu Sfânta Treime, iar un alt simbol pentru a reprezenta divinitatea este triunghiul, figură geometrică asociată tot cu această cifră. În Biblia, cifra 3 apare simbolic în foarte multe situaţii: Iisus a înviat trei oameni (pe fiica lui Jairus, pe fiul văduvei lui Nain şi pe Lazăr), Iisus a fost ispitit în deşert de trei ori, a căzut de trei ori în timp ce îşi căra crucea spre Golgota, iar exemplele pot continua. Şi mitologia greacă asociază cifra 3 cu personaje importante pentru această religie antică. Iadul avea trei judecători, lumea era compusă din 3 elemente: cer, iad şi pământ, Cerberul, paznicul Iadului, era un câine cu 3 capete. Potrivit Cabalei, omul are de fapt 3 suflete: Nefesh, Rouah şi Neshmah. Persanii credeau că morţii sunt judecaţi de 3 Yasatas: Mithra (lumina), Craosha (tradiţia), Rashnu (dreptatea). Paradisul descris în cartea sfântă Avesta era compus din 3 regiuni: Humata (regiunea gândurilor), Hakhta (zona vorbelor bune) şi Huvarishta (zona faptelor bune). Cifra 3 este menţionată de 523 de ori în Biblie şi de 20 de ori în Coran.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s