Image

GALA Creativă – evenimentul care inspiră, provoacă și adună cele mai inovative idei de afacere

Pentru al treilea an consecutiv, GEN Moldova face apelul printre antreprenorii creativi și îi provoacă să-și încerce puterile la inovativitate și să ia biletul de intrare la finala internațională a Cupei Businessului Creativ (CBC), din Danemarca. Pentru că CBC este o competiție care premiază și promovează ideile de afacere cu o abordare inedită.

Agenda

„Pe 26 iulie, ora 5.30 seara vom sărbători creativitatea. E o zi de miercuri și în această seară de vară îmi doresc împreună să descoperim ultimele idei inovative de afaceri din industriile creative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, campioni, juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice”, spune Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova, managerul Proiectului GALA Creativă.

CBC este competiția care își propune să consolideze competențele de business ale antreprenorilor inovativi, să dezvolte abilitățile de a crea o companie de succes. CBC caută să descopere idei noi, revoluționare cu un potențial de piață și cel puțin o persoană din echipă cu background din industriile creative.

20348255_10155635444784445_2029592212_o

Prezentările concurenților vor fi analizate de un juriu de specialitate, din care fac parte: Veaceslav Cunev, fondator Deeplace, Carmina Vicol, director general al Companiei Financiare „Prime Capital”, Tucker Taylor, VicePreședinte Marketing Strategic „Mixbook” , Viorica Cerbușca, fondator „Responsible Business Generation”, Franco Polesello, „Camera Italiană de Comerț”.

20314487_10155635285649445_1802890635_o (1)

GALA în sine reprezintă un eveniment complex, care aduce momente inspiraționale, oferite de Liliana Bolocan, director general al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Tucker Taylor, VicePreședinte Marketing Strategic „Mixbook”, Veaceslav Cunev, fondator „Deeplace”, Maxim Galușco, arhitector inovativ.

Ca din orice show, nu vor lipsi momentele artistice, aduse „Free Balance Creative Studio”, în frunte cu Olga Talmazan, „TeoDance Studio”, tânăra și talentat interpretă Anna Ciobanu și Marian Ungur, compozitor, aranjor, orchestrator, lector la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice și inginer de sunet în propriul său studio.

20272911_10155635283404445_1201097782_o

GALA va fi prezentată de Daniela Colesnic, fondatoare Madein.md și George Teodorescu, Director Regional pentru Republica Moldova, România și Ucraina a companiei Mixbook.

GALA va avea loc în limba română și engleză: Concursul și unele momente inspiraționale vor fi în limba lui Shakespeare, iar show-ul artistic și unii speakeri inspiraționali vor vorbi publicului în graiul eminescian.

Intrarea se face în baza biletelor, care pot fi achiziționate pe: https://www.fest.md/ro/evenimente/diverse/creative-gala-2017

Partenerii evenimentului: AGEPI, Generator Hub, Vioser Consulting, Italian Chamber of Commerce, Biscottini, Free Balance Creative Circus, Smokehouse BBQ, Beer, Community, Unicorn Estate, Centrul pentru Dezvoltare Socio-Economică și Susținere a Antreprenoriatului Inovațional, Teo Dance Studio.

Parteneri Media: Madein.md, AgroTV Moldova, Moldova9.com, Joblist.md

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s